Tréfa

trefa_logo

Nevetni mindenki szeret, de egy tréfa akkor sikerül a legjobban, ha maga a megtréfált személy legalább annyira jól mulat a történéseken, mint a tréfa „elkövetői”. Mások megviccelése „veszélyes üzem”, egy tökéletes tréfa megrendezése nagyfokú empátiát és szervezőkészséget igényel, hiszen legkisebb hiba is tönkre teheti a jól felépített forgatókönyvet.

Kit és mikor lehet megtréfálni?

Bárkit, bármikor. A „célszemély” lehet egy jó barát, kedves kolléga (akár főnök is), szerető rokon. Az alkalom lehet születésnap, névnap, leány- és/vagy legénybúcsú, előléptetés, de akár „csak úgy” is.

A tréfát kifejezetten az „áldozat” köré építjük fel, minden egyes részlete pontosan illeszkedik a megtréfált személy jellemvonásaihoz, intellektusához, habitusához, így biztosítjuk azt, hogy a tréfa igazán „üljön”, és még véletlenül se kövessünk el baklövéseket. A tréfa forgatókönyvét barátokkal, kollégákkal, színészekkel együtt állítjuk össze, melynek célja, hogy a tréfa „alanyát” kimozdítsuk a komfortzónájából és az élmények olyan kavalkádját „zúdítsuk rá”, amikre egy életen át emlékezni fog.

Egyik kedvenc „tréfa-projektünk”:

A „célszemély” a Hugo Boss nemzetközi marketing igazgatója volt, aki egy rutin üzleti tárgyalásra érkezett Magyarországra.
Amire ő számított: öltönyös üzletemberek, irodaépület tárgyalóval, üzleti ebéd egy színvonalas étteremben…
Amivel szembesült: három cigányvajda népes családjával, borospince kerthelyiséggel, lepukkant autó, ajándék csirkék ketrecben, „kötelező” pálinkázás, zene, tánc, „majdnem” házasságkötés…
A német úr és barátainak véleménye: „Dieser Nachmittag war wie der Film Schwarze Katze, weisse Kater von Emir Kusturica. Einfach phänomenal!”

Első lépésként kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozó alkalmával részletesen felmérhessük a „célszemélyt”, valamint az Ön igényeit és lehetőségeit. Első körben összeállítunk egy – a főbb tudnivalókat, paramétereket tartalmazó – vázlatos forgatókönyvet, melyet további egyeztetések folyamán részletezünk és pontosítunk.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes