Szolgáltatásaink

Céges rendezvény

A családi napoktól, a kiállítástól, a több napos csapatépítéstől a céges vacsorán át a konferenciaszervezésig számos lehetőséget tudunk biztosítani Önnek. A rendezvényszervezés területén nagy tapasztalattal rendelkező stábunk bármilyen jellegű céges rendezvényt megszervez Önnek.

Show szervezés

A show szervezés világa teljesen egyedi dimenzió. Egy igazi show elvarázsolja és magával ragadja a közönséget, feledhetetlen élményt és önfeledt szórakozást nyújt. Nem elég az egyes show-elemek egymás után történő bemutatása, az egész produkciónak egy egységes egészet kell alkotnia, melynek minden apró részlete a show céljának elérését hivatott szolgálni.

Esküvő szervezés

Az esküvőszervezők általában “csak” az esküvőhöz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat ismerik, mi azonban – többek között – azért is tudunk sokkal eredményesebb szolgáltatást kínálni, mert mi a rendezvényszervezés több területén is otthonosan mozgunk, így a lehetőségek jóval szélesebb és színvonalasabb tárházát tudjuk Önnek felkínálni.

Tréfa

Nevetni mindenki szeret, de egy tréfa akkor sikerül a legjobban, ha maga a megtréfált személy legalább annyira jól mulat a történéseken, mint a tréfa „elkövetői”. Mások megviccelése „veszélyes üzem”, egy tökéletes tréfa megrendezése nagyfokú empátiát és szervezőkészséget igényel, hiszen legkisebb hiba is tönkre teheti a jól felépített forgatókönyvet.

Mesecirkusz

Egy látványos, mozgalmas, vidám kaland, melyet kifejezetten a legkisebbek szórakoztatására alkottunk meg. Az egész előadás egy olyan különleges történetre, mesére épül, melyben az események szálait a közönség soraiban helyet foglaló gyermekek kedvükre alakíthatnak.

Musical vacsora

A Musical vacsora egy „történetmesélős” est, ahol a közönség soraiban megjelenik egy színészekből álló improvizációs csoport, akik egy élménydús sztorit kerekítenek a vacsora köré.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes