Céges rendezvény

ceges_rendezveny

IMG_6142

Számos olyan alkalom adódhat egy cég életében, amikor céljait egy alaposan megtervezett, profin megszervezett és lebonyolított rendezvényen keresztül érheti el a legkönnyebben. Az eltérő célok más-más rendezvénytípust tesznek szükségessé, valóban egyedivé tételük és sikeres lebonyolításuk pedig szakértő segítséget igényel. A családi napoktól, a kiállítástól, a több napos csapatépítéstől a céges vacsorán át a konferenciaszervezésig számos lehetőséget tudunk biztosítani Önnek. A rendezvényszervezés területén nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek csoportjából álló stábunk bármilyen jellegű céges rendezvényt megszervez Önnek.

F12_8504_1

Nálunk számos – a rendezvényszervezés területén jártas – profi szakember áll az Ön rendelkezésére, így Önnek semmi más dolga nincs, mint az igényeit és lehetőségeit egyeztetni velünk.  Egy céges rendezvény megszervezése rendkívül összetett feladat – helyszín, reklám, szórakoztató programok, bemutatók, berendezés, látogatók, stb. -, ezért mi a legnagyobb rugalmassággal dolgozunk, így garantálva Önnek azt, hogy az Ön pontos igényeire, elvárásaira és lehetőségeire a lehető legoptimálisabb megoldásokat nyújthassuk.

IMG_4055_1Rudolph - Kolázs - Fredy2Rendezvénye céljától függően segítünk Önnek a szervezésben:

 • Konferencia
 • Előadás
 • Zárt körű üzleti tárgyalás
 • Partnertalálkozó
 • Termékbemutató
 • Üzemavató- és jubileumi ünnepség
 • Továbbképzés
 • Csapatépítő tréning, családi nap
 • Bankett, álló- és ültetett fogadás, gálavacsora
 • Céges parti
 • Bál

Amennyiben még nincs konkrét elképzelése, a rendezvény megtartására több színvonalas helyszínt is javaslunk. Vállaljuk a cég arculatával összhangban lévő meghívók, alkalmi prospektusok, sajtóanyagok és más információs anyagok tervezését, szerkesztését, határidőre történő nyomdai elkészíttetését. Ötletekkel, tanácsokkal segítünk a helyszín megfelelő berendezését, dekorálását illetően. Biztosítjuk a szükséges technikai eszközöket és igény szerint a technikai szakfelügyeletről is gondoskodunk. Az Ön igényének teljes mértékben megfelelő cateringet biztosítunk, legyen szó kávészünetről, svédasztalos vagy tányérszervizes étkezésről, gálavacsoráról, koktélpartiról stb.

A rendezvény teljes sikere érdekében további kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre: regisztráció, hostess-közvetítés, tolmács, fellépők, élőzene, műsoros estek, szállítás, pakolás, rendezvényfotózás, video készítés, szállásfoglalás stb. Lehetőségeinkhez mérten eleget teszünk különleges kéréseinek, megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

Első lépésként kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozó alkalmával megismerhessük az Ön elképzeléseit és elvárásait. Ezt követően egy olyan komplett javaslatcsomagot és forgatókönyvet állítunk össze Önnek, mely minden fontos részletet tartalmazni fog a céges rendezvény sikeres lebonyolításához.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes